Gebruiksaanwijzing

Wij raden u ten alle tijden aan om eerst deze pagina te bezoeken zodat u veilig onze producten kunt gebruiken. Hier staat precies beschreven hoe u onze producten kunt gebruiken.

Eco Soja Waxmelts en Branders

Let altijd goed op dat u de brander op een harde ondergrond plaats buiten bereik van licht ontvlambare artikelen zoals planten/hout/papier.
Wij raden aan om normaal formaat waxinekaarsjes te gebruiken en niet de grote versie. Dit omdat de brander dan te warm kan worden en kan beschadigen. Brander en Melts buiten bereik van kinderen houden! Ondanks dat onze Melts niet giftig zijn, is het niet de bedoeling dat deze geconsumeerd worden. Waxmelts zijn wederom niet te gebruiken als zeepjes. Wel kunt u ze op een schaaltje leggen ter decoratie.

Spiraalbrander uit ons assortiment

Wanneer u de brander op een veilige plek heeft staan, kunt u het waxinelichtje eronder aansteken. Plaats een geur naar uw keuze bovenin het schaaltje, is de Melt groter dan uw schaaltje? Breek hem dan doormidden om te voorkomen dat de wax gesmolten niet in het schaaltje past. Mocht de wax iets knoeien, kunt u het makkelijk schoonmaken met een doekje met warm water. Wax kan ook makkelijk uit kleren gewassen worden. Wordt de geur te sterk of hoeft de geur niet sterker? blaas dan het waxinekaarsje uit. zolang de wax warm is verspreid deze zijn geur, laat de brander dan ook rustig staan tot de wax koud en uitgehard is. Als de wax hard is en u wilt een andere geur branden, kunt u de oude wax uit het schaaltje halen en eventueel opbergen, onze Melts kunt u namelijk meer dan eens branden.

Drijfkaarsjes

Onze Drijfkaarsjes zijn ook gemaakt van Eco Soja Wax. Niet giftig maar ook niet geschikt voor consumptie. Buiten bereik van kleine kinderen houden.

U kunt onze Drijfkaarsjes in een mooie schaal latend rijven ter decoratie maar ook aansteken om te geur sterker te verspreiden. Let wel op dat u de kaarsjes op een veilige plek heeft staan waar geen andere spullen vlam kunnen vatten.

Voorbeeld van een deco schaal met drijfkaarsjes
Votief Kaarsjes

Ook voor onze Votief kaarsen geldt, gemaakt van Eco Soja Wax. Niet voor consumptie (ondanks niet giftig). Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet in de buurt plaatsen van licht ontvlambare spullen.

Wij raden u ten alle tijden aan om onze votief kaarsen in een glaasje of op een schaaltje aan te steken, dit omdat het kaarsje aan de buitenkant heel dun worden tijdens het branden en kan gaan lekken. Het kaarsje brand helemaal af en heeft een gemiddelde brandtijd van 5 uur.

Een greep uit ons assortiment Votief Kaarsjes
Parfum Hangers

Onze auto parfum hanger bevatten biologische, etherische geurolie. Vermijd huid contact om eventuele allergische reacties te voorkomen. Buiten bereik van kinderen houden, niet opdrinken.

Onze hangers worden kant en klaar verzonden, zodra u deze ontvangt hoeft u alleen het bovenste dopje er af te draaien en het veiligheids-dopje te verwijderen. U draait de vierkante dop weer op de hanger en deze is klaar voor gebruik. Hang hem in de auto om een heerlijke geur te verspreiden. Tevens leveren wij ook navullingen. Deze ontvangt u in plastic flesjes. op dezelfde manier als het veiligheids-dopje verwijderen, kunt u de hanger zelf navullen. lukt dit niet? mag u ons altijd een berichtje sturen of langs komen in Exloo om de hanger te laten vullen.

Onze auto parfum hangers
Workshops

Onze workshops kunnen op 2 manieren geboekt worden, Je kunt het contact formulier invullen, daarin geef je aan welke workshop je zou willen doen, met hoeveel personen en een voorkeur voor een dag/tijd. Wij nemen dan contact op om de details door te nemen en sturen een betaalverzoek.
De 2de optie is om in onze webshop de workshop te ‘kopen’. Hier kun je de gewenste workshop selecteren + het aantal personen, en toevoegen aan het winkelwagentje. Vanuit daar kun je naar afrekenen. Als je alleen workshops in je mandje hebt, kun je met de code ‘FWSS20’ de verzendkosten uitschakelen. Dit werkt dus niet met andere artikelen. Zodra de bestelling doorgekomen is, nemen wij contact op om een datum en tijd af te spreken.

Voorwaarden :
1. Per workshop word benoemd hoelang deze duurt en met hoeveel personen de workshop gedaan kan worden, meer of minder personen in overleg.
2. Aangegeven tijden die vermeld staan zijn een indicatie, de workshop kan langer of korter duren.
3. Bij reserveren via de webshop dient gelijk betaald te worden, bij reservering per contactformulier krijgt u per mail een betaalverzoek, deze moet voor aanvang van de workshop betaald worden.
Contante betaling in overleg.
4. Annuleren. De workshop kan kosteloos geannuleerd worden 14 dagen voor aanvang van de geplande datum, uw geld word dan dezelfde dag terug gestort. Binnen 14 tot 5 dagen, betaald u 50% annuleringskosten, dit ivm aangeschaft materiaal speciaal voor de workshop.
Bij minder dan 5 dagen, brengen wij het volledige bedrag in rekening.
5. Materiaal, U dient netjes en met zorg met onze materialen om te gaan tijdens de workshop. Gaat er iets kapot, bent u daar verantwoordelijk voor. Wij stellen bij de workshop al onze materialen beschikbaar voor gebruik en gaan er vanuit dat hier netjes mee om gegaan word.
6. Bij de prijs is inbegrepen :
Gebruik materiaal,
1x koffie of thee
cake of koek
1x Fris naar keuze
Verpakkingsmateriaal
Het eindresultaat mag natuurlijk mee naar huis.
7. Tijdens de workshop is het mogelijk om onze producten te bekijken en te kopen, er gelden dan ook leuke acties en 10% korting. Bij interesse kunt u dit het beste voor aanvang van de workshop melden zodat alles klaarstaat.
8. Voorraad geuren verschillen per seizoen, aangezien het assortiment steeds wisselt en er geuren bij komen en uit gaan, is er geen garantie dat alle geuren uit de webshop beschikbaar zijn. Wel garanderen wij dat er minstens 20 verschillende geuren zijn om uit te kiezen.
9. Waxinelichtjes, Waxmelts, Drijfkaarsjes Worden in 1 geur en 1 kleur gemaakt, het is niet mogelijk meerdere geuren of kleuren te gebruiken, Wel kunt u tegen meerprijs 10/12 Waxmelts extra maken in een extra geur, vraag naar de voorwaarden.
10. Wax-Bars en Wax-Donuts mogen met max. 2 verschillende geuren en kleuren gemaakt worden.

Er is keuze uit onderstaande Workshops :

1. Je eigen Waxinelichtjes maken
-Diverse geuren
-circa 15 kleuren
-10 stuks
-worden leuk verpakt om mee naar huis te nemen
-ter plekke 10% korting op ons assortiment (behalve houtdeco)
-koffie/thee of fris met iets lekkers
-minimaal 2 personen, max 4.
-duurt ongeveer 30/40 minuten
-€7,50 per persoon

2. Je eigen Drijfkaarsjes maken
-keuze uit 2 vormen ; bloemetjes & hartjes
– Diverse geuren
-circa 15 kleuren
– 6 stuks bloemetjes, 5 stuks hartjes (Zijn groter)
-worden leuk verpakt om mee naar huis te nemen
-ter plekke 10% korting op ons assortiment (behalve houtdeco)
-koffie/thee of fris met iets lekkers
– tot 4 personen
-duurt ongeveer 30/40 minuten
-€10,- per persoon

3. Je eigen Waxmelts maken
-keuze uit circa 10 verschillende vormpjes
– Diverse geuren
-circa 15 kleuren
-10/12 stuks (afhankelijk van welke vorm je kiest)
-worden leuk verpakt om mee naar huis te nemen
-ter plekke 10% korting op ons assortiment (behalve houtdeco)
-koffie/thee of fris met iets lekkers
-minimaal 2 personen, max 6.
-duurt ongeveer 30/40 minuten
-€10,- per persoon

4. Je eigen Wax-Bar maken
– Diverse geuren
-circa 15 kleuren
-1 Wax-Bar p.p
-diverse soorten steentjes en glitters
-wordt leuk verpakt om mee naar huis te nemen
-ter plekke 10% korting op ons assortiment (behalve houtdeco)
-koffie/thee of fris met iets lekkers
– 3 tot 8 personen
-duurt ongeveer 45 minuten / 1 uur
-€12,- per persoon

5. Je eigen Wax-Donuts maken
– Diverse geuren
-circa 15 kleuren
-diverse soorten steentjes en glitters (+- 25 soorten)
-4 stuks
-per 2 verpakt in een leuke verpakking om mee te nemen
-ter plekke 10% korting op ons assortiment (behalve houtdeco)
-koffie/thee of fris met iets lekkers
-beschikbaar tot 4 personen
-duurt ongeveer 45 min tot een uur.
-€12,-

6. Combi 1+3 Waxinelichtjes 8x en Waxmelts 10/12x
-minimaal 2, max 5 personen
-€15 per persoon

7. Combi 2+3 Drijfkaarsjes 4x en Waxmelts 10/12x
-minimaal 2, max 4 personen
-€15,- per persoon

8. Combi 3+4 Waxmelts 10/12x en Wax-Bar 1x
-minimaal 2, max 8 personen
-€20,- per persoon

9. Combi 3+5 Waxmelts 10/12x en Wax-Donuts 4x
– minimaal 2, max 4 personen
-€20,- per persoon

10. Super pakket
-8 Waxinelichtjes
-4 Drijfkaarsjes
-10/12 Waxmelts
-2 Wax-Donuts
-1 Wax-Bar
– minimaal 2, max 6 personen
-duurt gemiddeld 1,5 uur
-€35,- per persoon

Maand/ Kwartaal pakketten

Wil jij elke maand of elk kwartaal genieten van nieuwe geurtjes maar kun je niet kiezen?? dan is dit iets voor jou! Ook als je helemaal fan bent van een bepaalde geur, kun je er voor kiezen om deze geur maandelijks of elk kwartaal te ontvangen!
Bij maandboxen kun je kiezen tussen 3 maand, 6 maand of 12 maand.
Kwartaalboxen zijn voor een jaar (je ontvangt 4 boxen in 1 jaar).
Zodra je jouw boxen besteld hebt, ontvang je binnen een week je eerste box!
Uiteraard is de waarde van je box elke keer hoger dan het betaalde bedrag (inclusief verzenden) en krijg je bij elke box een leuk extratje en kun je na ontvangst van je box je favoriete geuren doorgeven 🙂

Er zijn 3 verschillende boxen :

  1. Waxmelt box = De maandelijkse box bevat 10 tot 12 waxmelts (afhankelijk van assortiment en nieuwe geuren) De kwartaal box bevat 25/ 30 waxmelts.
  2. Wax producten box = box met alle wax gerelateerde producten (Drijfkaarsjes, Votiefkaarsjes, Wax-Bars, Wax-Donuts, Waxinelichtjes maar natuurlijk ook Waxmelts!)
    In de maandbox ontvang je 5/8 producten. De Kwartaalbox bevat +- 20 producten
  3. Van Alles Box = Deze box is alleen per kwartaal te bestellen, de eerste box heeft gegarandeerd een leuke waxbrander. Verder kun je ook een Autoparfum, Houtdeco, Sleutelhanger, Wierook artikelen en Bruis artikelen verwachten, daarnaast uiteraard ook wax producten.
    Deze box word per kwartaal verzonden en bevat 2 á 3 artikelen

Voorwaarden
Annuleren kan kosteloos binnen een week na bestelling, indien uw eerste box dan al verstuurd is, moet deze ongeopend retour gestuurd worden. Bij annuleren na 1 week wordt 25% ingehouden van het bedrag en ook dan moet box 1 retour gestuurd worden.
na 2 weken annuleren, word er 50% ingehouden en moet de box retour gestuurd worden, na 1 maand annuleren wordt het bedrag ingehouden aar mag u de eerste box houden.