Gebruiksaanwijzing

Wij raden u ten alle tijden aan om eerst deze pagina te bezoeken zodat u veilig onze producten kunt gebruiken. Hier staat precies beschreven hoe u onze producten kunt gebruiken.

Eco Soja Waxmelts en Branders

Let altijd goed op dat u de brander op een harde ondergrond plaatst buiten bereik van licht ontvlambare artikelen zoals planten/hout/papier.
Wij raden aan om een normaal formaat waxinekaarsje te gebruiken en niet de vergrote versie. Dit omdat de brander dan te warm kan worden en kan beschadigen. Brander en Melts buiten bereik van kinderen houden!
Ondanks dat onze Melts niet giftig zijn, is het niet de bedoeling dat deze geconsumeerd worden.
Waxmelts zijn wederom niet te gebruiken als zeepjes.
Wel kunt u ze op een schaaltje leggen ter decoratie, Onze melts behouden langere tijd hun geur.
Bij het smelten van de wax kan een soort ‘rook’ ontstaan, deze is niet giftig of schadelijk, het heeft het maken met de aroma die los komt van de wax, zodra dit gebeurt kunt u het waxinelichtje uitblazen en van de heerlijke geur genieten.

Spiraalbrander uit ons assortiment

Wanneer u de brander op een veilige plek heeft staan, kunt u het waxinelichtje eronder aansteken. Plaats een geur naar uw keuze bovenin het schaaltje, is de Melt groter dan uw schaaltje? Breek hem dan doormidden om te voorkomen dat de gesmolten wax niet in het schaaltje past. Mocht de wax iets knoeien, kunt u het makkelijk schoonmaken met een doekje met warm water.
Wax kan ook makkelijk uit kleren gewassen worden.
Wordt de geur te sterk of hoeft de geur niet sterker? blaas dan het waxinekaarsje uit.
zolang de wax warm is verspreid deze zijn geur, laat de brander dan ook rustig staan tot de wax koud en uitgehard is.
Als de wax hard is en u wilt een andere geur branden, kunt u de oude wax uit het schaaltje halen en eventueel opbergen, onze Melts kunt u namelijk meer dan eens branden.
Mocht u het lastig vinden om het verharde waxje uit de brander te halen, kunt u ook het kaarsje eronder nog even aansteken zodat het waxje los komt van de brander.

Drijfkaarsjes

Onze Drijfkaarsjes zijn ook gemaakt van Eco Soja Wax. Niet giftig maar ook niet geschikt voor consumptie. Buiten bereik van kleine kinderen houden.

U kunt onze Drijfkaarsjes in een mooie schaal latend rijven ter decoratie maar ook aansteken om te geur sterker te verspreiden. Let wel op dat u de kaarsjes op een veilige plek heeft staan waar geen andere spullen vlam kunnen vatten.

Voorbeeld van een deco schaal met drijfkaarsjes
Votief Kaarsjes

Ook voor onze Votief en Staande geurkaarsen geldt, gemaakt van Eco Soja Wax. Niet voor consumptie (ondanks niet giftig). Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet in de buurt plaatsen van licht ontvlambare spullen.

Wij raden u ten alle tijden aan om onze votief kaarsen in een glaasje of op een schaaltje aan te steken, dit omdat het kaarsje aan de buitenkant heel dun worden tijdens het branden en kan gaan lekken. De kleine votief kaarsjes branden helemaal af en hebben een gemiddelde brandtijd van 5 uur.

Een greep uit ons assortiment Votief Kaarsjes
Parfum Hangers

Onze auto parfum hanger bevatten biologische, etherische geurolie. Vermijd huid contact om eventuele allergische reacties te voorkomen. Buiten bereik van kinderen houden, niet opdrinken.

Onze hangers worden kant en klaar verzonden, zodra u deze ontvangt hoeft u alleen het bovenste dopje er af te draaien en het veiligheids-dopje te verwijderen. U draait de vierkante dop weer op de hanger en deze is klaar voor gebruik. Hang hem in de auto om een heerlijke geur te verspreiden. Tevens leveren wij ook navullingen. Deze ontvangt u in plastic flesjes. op dezelfde manier als het veiligheids-dopje verwijderen, kunt u de hanger zelf navullen. lukt dit niet? mag u ons altijd een berichtje sturen of langs komen in Valthermond om de hanger te laten vullen.

Onze auto parfum hangers

Maand/ Kwartaal pakketten (Tijdelijk niet beschikbaar!)

Wil jij elke maand of elk kwartaal genieten van nieuwe geurtjes maar kun je niet kiezen?? dan is dit iets voor jou! Ook als je helemaal fan bent van een bepaalde geur, kun je er voor kiezen om deze geur maandelijks of elk kwartaal te ontvangen! Dit dien je wel per mail even door te geven ๐Ÿ˜‰
Bij maandboxen kun je kiezen tussen 3 maand, 6 maand of 12 maand.
Kwartaalboxen zijn voor een jaar (je ontvangt 4 boxen in 1 jaar).
Zodra je jouw boxen besteld hebt, ontvang je binnen een week je eerste box!
Uiteraard is de waarde van je box elke keer hoger dan het betaalde bedrag (inclusief verzenden) en krijg je bij elke box een leuk extratje en kun je na ontvangst van je box je favoriete geuren doorgeven ๐Ÿ™‚

Er zijn 3 verschillende boxen :

  1. Waxmelt box = De maandelijkse box bevat 10 tot 12 waxmelts (afhankelijk van assortiment en nieuwe geuren) De kwartaal box bevat 25/ 30 waxmelts.
  2. Wax producten box = box met alle wax gerelateerde producten (Drijfkaarsjes, Votiefkaarsjes, Wax-Bars, Wax-Donuts, Waxinelichtjes maar natuurlijk ook Waxmelts!)
    In de maandbox ontvang je 5/8 producten. De Kwartaalbox bevat +- 20 producten
  3. Van Alles Box = Deze box is alleen per kwartaal te bestellen, de eerste box heeft gegarandeerd een leuke waxbrander. Verder kun je ook een Autoparfum, Houtdeco, Sleutelhanger, Wierook artikelen en Bruis artikelen verwachten, daarnaast uiteraard ook wax producten.
    Deze box word per kwartaal verzonden en bevat 2 รก 3 artikelen

Voorwaarden
Annuleren kan kosteloos binnen een week na bestelling, indien uw eerste box dan al verstuurd is, moet deze ongeopend retour gestuurd worden. Bij annuleren na 1 week wordt 25% ingehouden van het bedrag en ook dan moet box 1 retour gestuurd worden.
na 2 weken annuleren, word er 50% ingehouden en moet de box retour gestuurd worden, na 1 maand annuleren wordt het bedrag ingehouden maar mag u de eerste box houden.